Nouv’eau

Specialist in inox/rvs zwembaden en waterpartijen op maat. Door passie gedreven en met een flinke dosis ervaring gaat Nouv’eau voor uw totaalproject tot in het kleinste detail. Hierbij zet het bedrijf hoge kwaliteit, duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid hoog in het vaandel.

Projecten van Nouv’eau

Informatie over Nouv’eau


Nouv'eau, zwembaden, maatwerk
Nouv'eau, zwembaden, maatwerk
Nouv'eau, zwembaden, maatwerk
Nouv'eau, zwembaden, maatwerk
Nouv'eau, zwembaden, maatwerk
Nouv'eau
Nouv'eau
Nouv'eau
Nouv'eau
Nouv'eau
previous arrow
next arrow

Oog voor detail

Nouv’eau verzorgt inox/rvs zwembaden of waterpartijen, renoveert uw bestaand  zwembad en zorgt voor een tot in het detail uitgewerkte randafwerking. In dit proces wordt er gezorgd voor een aansluitend design die door het tijdloze karakter past bij zowel moderne als rustieke woningen. Nouv’eau maakt uitsluitend gebruik het materiaal van inox/rvs bij zwembaden en waterpartijen.  Naast de uitstraling van de inox/rvs zwembaden of waterpartijen houdt het bedrijf ook rekening met de nodige praktische zaken. Zo zijn alle inox/rvs zwembaden niet alleen energiezuinig maar bijvoorbeeld ook 100% recyclebaar, gemakkelijk te onderhouden en volledig geïsoleerd.

Een zwembad is voor ontspanning

Service zit in het DNA van Nouv’eau. Na installatie wordt er een onderhoudscontract afgesloten zodat jij zonder zorgen kunt genieten van jouw inox/rvs zwembad. Een inox/rvs zwembad is een ontspanning en dit moet het ook blijven is de mening van het bedrijf.