Magnus Villas

Sinds 2010 realiseert Magnus Villas exclusieve villa's. Met alle bouwdisciplines onder één dak is Magnus Villas de ideale partner om jouw woning, interieur en buitenruimte vorm te geven en harmonieus op elkaar af te stemmen. Magnus Villas heeft haar wortels in een geschiedenis die teruggaat tot in 1951. In 2010 organiseerde Magnus Villas het bedrijf in de vorm die we vandaag kennen, met als belangrijkste doel om villabouw een exclusief karakter te geven.

Informatie over Magnus Villas


Magnus Villa's
previous arrow
next arrow

Villa’s met unieke karakters

Warm landelijk of strak modern, welke stijl u ook verkiest, de nieuwe woningen van Magnus Villas hebben stuk voor stuk een uniek karakter. De wensen van de klant zijn daarbij onze leidraad. Magnus Villas onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak en vakmanschap. Magnus Villas bouwt op traditionele wijze met de knowhow van vandaag. Het bouwteam van Magnus Villas vertaalt de bouwwens van de klant naar een unieke realisatie.

De kunst van bouwen schuilt in de voorbereiding én het traject

De symfonie van Magnus Villas is perfect georkestreerd. De klant doorloopt namelijk de stappen van het bouwproces in een soepele tred. Dit steeds met het benodigd deskundige advies. De missie van Magnus Villas is dan ook: een zorgeloos bouwproject realiseren, dit van ontwerp tot oplevering èn nazorg. Die nazorg is het paradepaardje van de zaakvoerder. Voorts mag de klant rekenen op persoonlijke en transparante communicatie gedurende het gehele bouwproces.