Swiss Sense, Boxsprings, Bedden

Dromen worden werkelijkheid bij Swiss Sense

De lente is in aantocht! Tijd om te ontwaken uit je winterslaap. Terwijl de eerste zonnestralen ’s ochtends je slaapkamer binnen schijnen, word je heerlijk wakker op je boxspring. Een boxspring die niet alleen zorgt voor ultiem ligcomfort, maar er ook prachtig uitziet. Dankzij honderd jaar ervaring, inspiratie en vier generaties beddenmakers maakt Swiss Sense dit mogelijk, ook in jouw slaapkamer. Onder het motto ‘honderd jaar dromen’ maakt Swiss Sense jouw dromen werkelijkheid.

Waar droom jij van? Meer luxe in je interieur? Een bed waarin je niet alleen lekker slaapt, maar ook heerlijk tot rust komt met een goed boek? Een limited edition pronkstuk dat je helemaal naar wens samenstelt? Met honderd jaar ervaring maakt Swiss Sense deze dromen werkelijkheid. Drie prachtige boxsprings in een exclusieve jubileumcollectie zijn het resultaat. Deze limited edition boxsprings herken je aan het luxe label en het verfijnde design.

Tijdloos & Modern
Jubileumboxspring Edition I
 heeft een tijdloze uitstraling en is voorzien van moderne details. Deze complete boxspring gaat zowel qua uiterlijk als comfort jaren mee. Het zwevende, taps toelopende hoofdbord is volledig gestoffeerd en geeft deze vriendelijk geprijsde boxspring een luxueuze uitstraling.

Swiss Sense, Boxsprings, Bedden

Strak en elegant
Boxspring Edition II
kenmerkt zich door het moderne hoofdbord en strak lijnenspel. Een ware musthave als je houdt van elegantie in je interieur. De rijke en jarenlange ervaring zie je, voel je en beleef je dankzij de perfecte afwerking.

Swiss Sense, Boxsprings, Bedden

Ultieme luxe
Een unieke boxspring met hoogwaardige materialen en een comfortabele instaphoogte voor ultieme luxe. Dat is de grootse Boxspring Edition III. De matrassen en topper zijn meegestoffeerd, waardoor dit pronkstuk in ieder interieur zorgt voor een chique uitstraling.

Swiss Sense, Boxsprings, Bedden

Stel naar wens samen
De limited edition, geribbelde stof is in diverse kleuren leverbaar. Zo ben je er zeker van dat jouw nieuwe boxspring perfect past in je slaapkamerinterieur. Naast een exclusieve uitstraling bieden deze jubileumboxsprings een ultiem ligcomfort, passend bij jouw persoonlijke wensen. Kies zelf de afmetingen, hardheid van het matras en topper zodat het comfort aansluit bij jouw persoonlijke voorkeuren.

 

Ontdek het op www.swisssense.be.

 

___

Contactgegevens:

 

  • Swiss Sense BV
  • Postbus 282
  • 5400 AG Uden