sdfsdfsddsf
9
6
7
1
2
8
3
4
5
previous arrow
next arrow

Betonal

Verrassend veelzijdig beton

Al sinds 1984 heeft Betonal een unieke positie in de markt van betonproducten. Het bedrijf biedt een verscheidenheid aan mogelijkheden aan voor opdrachtgevers in het hogere segment. Het concept interieur- en exterieurbeton kan een antwoord bieden op de vraag naar verfijnde, duurzame betontoepassingen.

Hoogwaardige afwerking

Betonal brengt ideeën en vakkennis samen om een ongekend hoogwaardig betonproduct te ontwikkelen. Het bedrijf zuivert de ruwe bouwmaterialen, zonder de karakteristieke eigenschappen te verliezen. Op deze manier kan een toepassing worden aangeboden die eenvoud, duurzaamheid en schoonheid combineert op een unieke wijze; van vloer- en terrastegels tot prefab trappen, keukenaanrechten en meubilair voor binnen en buiten. Vanuit duurzame materialen worden de meest elegante betonproducten vervaardigd.

Tijdloze designs

Met een conceptuele kijk op interieurbeton en exterieur beton proberen ze in te spelen op een almaar veranderende kijk op het inrichten van huizen. Design is wat overblijft wanneer trends en mode wegvallen, stelt het bedrijf. Beton vormt de basis van uw interieur waarop de rest van het interieur wordt aangepast. Voor die basis wil het bedrijf graag een leidraad zijn.

Showroom

Voor het beste overzicht op het assortiment geeft de showroom in België een inspirerende kijk op de eindeloze mogelijkheden. De medewerkers zijn professionals en echte vakmensen die getraind zijn om u van het beste advies te kunnen voorzien. Maatwerk biedt een andere mogelijkheid voor uw interieur en het creëert een frisse en duurzame look voor uw woning.

___

Meer projecten bekijken van Betonal?

Terras met betontegels

Een terras met betonnen vloertegels, meubilair zoals tafels en banken, wandbekleding, trappen en zelfs douchewanden en keukenaanrechten kunnen allen vervaardigd worden uit beton. Deze trend is inmiddels veelvoudig terug te vinden in het interieur en exterieur en blijft zich steeds verder doorzetten.

Exclusieve betontegels op maat

Betonal biedt een ruim assortiment aan betonproducten. De producten zijn van goede kwaliteit en daarnaast ook nog eens duurzaam. Alles is mogelijk, van betontrappen tot betontegels.

Beton tegels

Betonal verzorgde de robuuste beton tegels van deze betoverende buitenruimte. De eethoek staat op een eilandje van beton tegels.

 

Betonal

Betonal


“Typerend voor onze ontwerpen is de bescheiden vormgeving maar de uitgesproken uitstraling.”

___

Contactgegevens 

  • Betonal
  • Koning Leopoldlaan 7, 2870 Breendonk